Roasting Rack SS 3in1 Napoleon

Napoleon
Roasting Rack SS 3in1 NapoleonRoasting Rack SS 3in1 Napoleon
Roasting Rack SS 3in1 Napoleon Roasting Rack SS 3in1 Napoleon Roasting Rack SS 3in1 Napoleon
44,90 €
Ανοξείδωτη βάση ψησίματος 3 σε 1 με λαβές για εύκολη μετακίνηση και εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία ψησίματος.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 44.9 πόντους ή 2.25€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 56019
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτή η ανοξείδωτη βάση ψησίματος της Napoleon®, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 3 διαφορετικούς τρόπους ώστε να σας προσφέρει ευελιξία, στο ψήσιμο και διαθέτει ειδικές λαβές, για την εύκολη μετακίνησή της. Στην κανονική του θέση, μπορείτε να ψήσετε μεγάλα κομμάτια φαγητού, όπως ένα ρολό κοτόπουλο ή ένα χοιρομέρι.

Σε αυτή την περίπτωση, ιδανικό είναι να τοποθετήσετε έναν μεγάλο αλουμινένιο λιποσυλλέκτη κάτω από την βάση, ώστε να συλλεγονται εκεί οι χυμοί του ψητού σας, με τους οποίους μπορείτε να φτιάξετε γευστικές σάλτσες, να αποφύγετε τις αναφλέξεις και να μην λερωθεί η ψησταριά, στο εσωτερικό της.

Εάν αναποδογυρίσετε την βάση, μπορείτε να ψήσετε μέχρι και 4 μεγάλα κομμάτια ribs (παϊδάκια) ή να φτιάξετε το πιο ζουμερό πουλερικό της αρεσκείας σας (κοτόπουλο ή γαλοπούλα), καθίζοντάς το σε ενα κουτάκι μπύρας, που τοποθετείται στην ειδική υποδοχή.

  • Ανοξείδωτη βάση ψησίματος, 3 θέσεων
  • Ευελιξία στο ψήσιμο
  • Διαθέτει λαβές για εύκολη μετακίνηση
  • Μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων
  • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 36.4 x 20.8 x 10.6 cm
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
36 εκ.
Πλάτος:
21,50 εκ.
Ύψος:
12,50 εκ.
Βάρος:
0,52 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.