Broil King Ορθογώνια Πέτρα Πίτσας

Broil King
Broil King Ορθογώνια Πέτρα ΠίτσαςBroil King Ορθογώνια Πέτρα Πίτσας
Rectangular Pizza Stone Broil King Rectangular Pizza Stone Broil King Rectangular Pizza Stone Broil King Rectangular Pizza Stone Broil King Rectangular Pizza Stone Broil King Rectangular Pizza Stone Broil King
62,00 €
70,00 €
-11%
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 62 πόντους ή 3.1€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 69842
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πραγματική ναπολιτάνικη πίτσα κατευθείαν από την ψησταριά! Η πέτρα διπλής όψης απορροφά γρήγορα και συγκρατεί τη θερμότητα από την ψησταριά.

Χάρη στην υψηλή θερμοκρασία χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ψηθεί μια πραγματική ιταλική πίτσα. Η πέτρα ταιριάζει στις 2 σχάρες των ψησταριών της σειράς Baron και Crown.

Στα μοντέλα γκριλ της σειράς Regal και Imperial, που έχουν σχάρες από ανοξείδωτο ατσάλι, η πέτρα τοποθετείται ιδανικά σε ανεστραμμένη σχάρα.

Η ορθογώνια πέτρα πίτσας είναι συμβατή με τον μαντεμένιο θόλο(69900). Μην καλύπτετε όλη την επιφάνεια του φούρνου με δύο πέτρες.

  • Ανθεκτική πέτρα
  • Ορθογώνιο σχήμα-Αντικαθιστά 2 σχάρες των σειρών Crown και Baron
  • 33 x 44 εκ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
3,80 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.