Side Self Mat Napoleon

Napoleon
Side Self Mat Napoleon Προστατευτική Επιφάνεια ΣιλικόνηςSide Self Mat Napoleon Προστατευτική Επιφάνεια Σιλικόνης
Side Self Mat Napoleon Προστατευτική Επιφάνεια Σιλικόνης
29,90 €
Η προστατευτική επιφάνεια σιλικόνης Side Self Mat Napoleon προστατεύει την ψησταριά σας από ακούσιες γρατζουνιές και χτυπήματα. Ακουμπήστε με ασφάλεια τα μαγειρικά σας σκεύη.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 29.9 πόντους ή 1.5€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 70122
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με την προστατευτική επιφάνεια σιλικόνης Side Self Mat Napoleon για το πλαϊνό ράφι της ψησταριάς σας, θα χρησιμοποιήσετε ξέγνοιαστα τα πλαϊνά ράφια της ψησταριάς και θα επικεντρωθείτε στο μαγείρεμα και την ευχάριστη παρέα γύρω από το μπάρμπεκιου.

Χρησιμοποιείστε την αντιολισθητική επιφάνεια σιλικόνης της Napoleon για να ακουμπήσετε με ασφάλεια τα εργαλεία του μπάρμπεκιου, μαγειρικά σκεύη όπως τηγάνια και κατσαρόλες όσο ακόμα είναι καυτά, και διατηρήστε έτσι σαν καινούριο το πλαϊνό ράφι της ψησταριάς σας.

Η αντιολησθιτική επιφάνεια προστασίας της Napoleon από σιλικόνη ακολουθεί το μοναδικό σχεδιασμό της Napoleon με κυματιστό design όπως και οι σχάρες ψησίματος, συμπληρώνοντας έτσι το μοναδικό στυλ της ψησταριάς σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Προστατεύει το πλαϊνό ράφι από φθορές και την υψηλή θερμοκρασία των μαγειρικών σκευών. 
  • Δημιουργεί μια αντιολισθητική επιφάνεια για επιπρόσθετη ασφάλεια κατά το μπάρμπεκιου.  
  • Εφαρμόζει απόλυτα στα πλαϊνά ράφια των ψησταριών Napoleon.  
  • Με σχεδιασμό που συμπληρώνει το μοναδικό στιλ της Napoleon ψησταριάς σας.  
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
27 εκ.
Πλάτος:
1,20 εκ.
Ύψος:
37 εκ.
Βάρος:
0,42 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.