Pit Boss Wifi Control Board - Navigator 550 / 1230

Pit Boss
Pit Boss Wifi Control Board - Navigator 550 / 1230Pit Boss Wifi Control Board - Navigator 550 / 1230
209,00 €
* Το προϊόν διατίθεται σε έως και 2 άτοκες δόσεις από 104.50€ το μήνα. Η επιλογή του αριθμού των δόσεων γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 209 πόντους ή 10.45€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 80034
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

PIT BOSS LEGACY - Πλακέτα ελέγχου για σύνδεση με WIFI και BLUETOOTH®


Το πιο Μεγάλο, το πιο Καυτό, το πιο Δυνατό ψήσιμο έγινε ακόμα εξυπνότερο και ευκολότερο με την Πλακέτα Ελέγχου Pit Boss Legacy που συνδέεται με Wifi και Bluetooth. Η πλακέτα αυτή αναβαθμίζει τις περισσότερες ψησταριές Pit Boss® με τεχνολογία WiFi και Bluetooth®, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Smoke iT για πλήρη έλεγχο της ψησταριάς από το κινητό σας τηλέφωνο.

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή ασύρματη και τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας, η πλακέτα ελέγχου Pit Boss Legacy κάνει την ήδη απλή εμπειρία ψησίματος Pit Boss® ακόμη πιο εύκολη, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στην ψησταριά σας από την παλάμη του χεριού σας από οπουδήποτε υπάρχει υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας.


Αυτή η μονάδα έρχεται επίσης εξοπλισμένη με δύο θύρες για τους αισθητήρες κρέατος, επιτρέποντάς σας να έχετε ακριβείς θερμοκρασίες φαγητού σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να πετυχαίνετε κάθε φορά τη συνταγή σας, χωρίς καν να χρειαστεί να αγγίξετε την ψησταριά. Η εγκατάσταση της πλακέτας ελέγχου Pit Boss Legacy, είναι τόσο γρήγορη όσο και εύκολη χρησιμοποιώντας το βήμα προς βήμα βίντεο μας και προσαρμόζοντάς την τέλεια στην υπάρχουσα υποδοχή.

Είναι συμβατή με τις συσκευές: Navigator 550 / 1230

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
25 εκ.
Πλάτος:
8 εκ.
Ύψος:
9,50 εκ.
Βάρος:
0,40 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΣΕΩΝ
2 άτοκες δόσεις:
104.50€ τον μήνα
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.