Warming Rack for Napoleon TravelQ 285

Napoleon
Warming Rack for Napoleon TravelQ 285Warming Rack for Napoleon TravelQ 285
Warming-Rack-for-Napoleon-TravelQ-285-02
59,90 €
Ανοξείδωτη σχάρα ψησίματος Napoleon για την φορητή ψησταριά TravelQ 285 για να διευρύνετε την επιφάνεια ψησίματος της ψησταριάς σας ή να κρατήσετε ζεστά τα ψητά σας, όσο ψήνετε στην σχάρα.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 59.9 πόντους ή 3€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 71286
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κάντε το επόμενο βήμα στο μπάρμπεκιου και ανεβάστε το επίπεδό σας στο ψήσιμο με την πρόσθετη σχάρα ψησίματος warming rack της Napoleon.

H ανοξείδωτη σχάρα θέρμανσης της Napoleon είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα στις ψησταριές της φορητής σειράς TravelQ της Napoleon.

Η πρόσθετη σχάρα θέρμανσης και ψησίματος της Napoleon αποτελεί ιδανική επιλογή για να κρατήσετε ζεστά τα ψητά σας, να ξεροψήσετε το ψωμάκι από τα μπέργκερ ή τις πίτες, να κάνετε τα λαχανικά πιο τραγανά ή να σιγοψήσετε ένα κομμάτι κρέατος που θέλετε να παραμείνει ζουμερό στο εσωτερικό του.

Όποια και αν είναι η περίσταση, η πρόσθετη σχάρα ψησίματος – warming rack της Napoleon αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη για τον εξοπλισμό σας στο μπάρμπεκιου, διευρύνει την επιφάνεια ψησίματος της ψησταριάς, και θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Κατάλληλο για χρήση στις ψησταριές υγραερίου της φορητής σειράς TravelQ της Napoleon.
  • Εύκολη στον καθαρισμό και κατάλληλη για χρήση στο πλυντήριο πιάτων.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,74 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.