Weber Ψησταριά Κάρβουνου Summit Kamado S6
Weber
Αγοράζοντας την ψησταριά σας από το κατάστημά μας έχετε επιπλέον:
- Δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση.
- Δωρεάν συναρμολόγηση στο χώρο σας (εντός Αττικής, εκτός νησιών).
- Δωρεάν έλεγχος λειτουργίας και επίδειξη.
- Συμβουλές ασφαλούς λειτουργίας και καθαρισμού.
- Συνεχή υποστήριξη με αξεσουάρ και ανταλλακτικά.
- Σύνδεση με φιάλη υγραερίου (όπου χρειάζεται).
Με τον ανθεκτικό, μονωμένο χάλυβα διπλού τοιχώματος και τις απεριόριστες δυνατότητές του, η ψησταριά κάρβουνου Summit Kamado S9 είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνη της.
Φτάνει γρήγορα στις επιθυμητές θερμοκρασίες, διατηρεί τη θερμότητα για κάπνισμα όλη την ημέρα και με την ανάφλεξη αερίου το άναμμα των κάρβουνων είναι τόσο εύκολο, όσο το πάτημα ενός κουμπιού.
Φιλοξενείτε πολλά άτομα; Με μια πολύ μεγάλη περιοχή μαγειρέματος 61 εκατοστών, η Summit Kamado είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες σας για όσα άτομα κι αν φιλοξενείτε.
Πολύ απλά επανατοποθετήστε τη σχάρα της για να μετατρέψετε την Kamado σας σε μια καθημερινή ψησταριά κάρβουνου, για να να θωρακίσετε μπριζόλες, κοτόπουλο στη σχάρα, καπνιστά ψάρια και οτιδήποτε άλλο σερβίρετε στο μπάρμπεκιου.
Άμεσο & Έμμεσο μαγείρεμα με κάρβουνα
Με το άμεσο μαγείρεμα, το φαγητό τοποθετείται απευθείας πάνω από τα κάρβουνα. Πάντα να ψήνεις με το καπάκι κλειστό και να γυρίζεις το φαγητό μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Μαγειρεύοντας με το καπάκι κλειστό, αποφεύγεις να πετάγονται σπίθες και παρέχεις ομοιόμορφο καταμερισμό της φωτιάς για την προστασία των φυσικών γεύσεων όλων των τύπων φαγητού. Χρησιμοποίησε το άμεσο μαγείρεμα για λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια, λαχανικά, φιλέτα ψαριών και άλλα φαγητά τα οποία χρειάζονται λιγότερο από 25 λεπτά μαγειρέματος.
Στο έμμεσο μαγείρεμα τα κάρβουνα τοποθετούνται και από τις δύο πλευρές του μπάρμπεκιου. Με το καπάκι κλειστό, η ζέστη αναδύεται και αντανακλάται ομοιόμορφα παντού γύρω από το φαγητό, (είναι η ίδια τακτική με έναν φούρνο θερμού αέρα). Το μπάρμπεκιου Weber κάνει την δουλειά και εσύ απολαμβάνεις το φαγητό. Χρησιμοποίησε την έμμεση μέθοδο μαγειρέματος για κρεατικά, όπως ζαμπόν, ψητά, μπριζόλες, κοτόπουλα, γαλοπούλες, ολόκληρα ψάρια, ακόμη και κέικ και ψωμιά.
Τέσσερις λόγοι που πρέπει να έχετε το καπάκι κλειστό
- Διατηρεί τις σχάρες αρκετά ζεστές ώστε να ψήνουν το φαγητό.
- Επιταχύνει το χρόνο μαγειρέματος και εμποδίζει την τροφή από το να στεγνώσει.
- Παγιδεύει τον καπνό που αναπτύσσεται όταν εξατμίζονται το λίπος και οι χυμοί.
- Εμποδίζει τις εξάρσεις της φωτιάς, περιορίζοντας το οξυγόνο.
• Μόνωση διπλού τοιχώματος για ακριβείς, γρήγορες αλλαγές θερμοκρασίας
• Ατσάλινη κατασκευή και φινίρισμα από σμάλτο πορσελάνης για ανθεκτικότητα
• Σύστημα ανάφλεξης αερίου Snap-Jet που ανάβει τα κάρβουνα μέσα σε 15 λεπτά
• Ρυθμιστής καλύμματος Rapidfire που ενισχύει τη ροή του αέρα ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορα υψηλή θερμότητα
• Σύστημα καθαρισμού One-Touch για καθάρισμα χωρίς προβλήματα
• Ρυθμιζόμενη σχάρα καυσίμου για κάπνισμα ή θωράκισμα σε υψηλή θερμότητα
• Έτοιμο για χρήση Gourmet BBQ System. Τα μαγειρικά σκεύη πωλούνται χωριστά.
Διαστάσεις: Υ 121 x Π 144 x B 89 cm
ΜΠΟΛ, ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
10 ΕΤΗ, ΔΙΑΜΠΕΡΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ONE-TOUCH
5 ΕΤΗ, ΔΙΑΜΠΕΡΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣ/ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
5 ΕΤΗ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
2 ΕΤΗ