NOT JUST BBQ STICKY RIBS Dry Marinade 180gr

Not Just BBQ
NOT JUST BBQ  STICKY RIBS Dry Marinade 180grNOT JUST BBQ STICKY RIBS Dry Marinade 180gr
NOT JUST BBQ  STICKY RIBS Dry Marinade 180gr NOT JUST BBQ  STICKY RIBS Dry Marinade 180gr
8,00 €
Μείγμα μπαχαρικών Sticky Ribs από το NOT JUST BBQ. Ιδανικό για χοιρινό κρέας και παϊδάκια.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 8 πόντους ή 0.4€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 2017531
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το μείγμα μπαχαρικών της Not Just BBQ® είναι ιδανικό για να αλείψετε ή να πασπαλίσετε χοιρινά παϊδάκια (spareribs) ή χοιρινό (rack), καθώς περιέχει πάπρικα, κρεμμύδι και τσίλι που θα δώσουν στα ψητά σας, έντονο καπνιστό άρωμα.

Αλείψτε ή πασπαλίστε το μείγμα στο χοιρινό και απλώστε το ομοιόμορφα. Μπορείτε είτε να το ψήσετε κατευθείαν ή ιδανικά να το αφήσετε να μαριναριστεί όλο το βράδυ, για πιο έντονο αποτέλεσμα. Ψήστε στην ψησταριά σας, τα παϊδάκια / το χοιρινό με έμμεσο τρόπο σε χαμηλή θερμοκρασία (100°C- 130°C) για περίπου 3 ώρες, με κλειστό το καπάκι.

Προτείνουμε όσο είναι ζεστά, να τα αλείψετε με την μαρινάδα της Not Just BBQ®, της αρεσκείας σας. Το μείγμα περιέχεται σε διάφανο δοχείο, που καθαρίζεται εύκολα μετά τη χρήση και διαθέτει διάτρητη κεφαλή, για βολικό και ομοιόμορφο πασπάλισμα των ψητών.

Περιεκτικότητα: 180g

Συστατικά: Αλάτι, καστανή ζάχαρη, πάπρικα, ζάχαρη, πιπέρι, κρεμμύδι, τσίλι, μαντζουράνα, άρωμα, σπόροι μάραθου, φυτικό έλαιο (κραμβέλαιο). Φτιαγμένο με επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά, χωρίς τεχνητό χρώμα, δεν περιέχει Γλουτένη, Vegan και GMO free. Για την ορθή συντήρησή του, συνιστούμε να φυλάσσεται σε σκοτεινό, δροσερό, ξηρό μέρος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,21 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.