Pit Boss Cover - PB850

Pit Boss
Pit Boss Cover - PB850Pit Boss Cover - PB850
84,90 €
Το προστατευτικό κάλυμμα Pit Boss Cover PB850 παρέχει αδιάβροχη προστασία στη ψησταριά σας από εξωτερικούς παράγοντες. Δώστε στην ψησταριά σας την προστασία που της αξίζει!
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 84.9 πόντους ή 4.25€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 30821
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δώστε στην ψησταριά σας την προστασία που της αξίζει με το κάλυμμα Pit Boss Navigator PB850 Pellet Grill Cover.

Με προσαρμοσμένη εφαρμογή ειδικά για την Pit Boss Navigator PB850, αυτό το κάλυμμα παρέχει κατάλληλη και πλήρους μήκους κάλυψη.

Η ανθεκτική επένδυση από PVC και ο μεγάλης αντοχής πολυεστέρας προσφέρουν την απόλυτη προστασία από ακούσιες γρατζουνιές και εξωτερικούς παράγοντες όπως βροχή, σκόνη και βρωμιά.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του, περιλαμβάνουν προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία και κλείσιμο με κορδόνι περίσφιξης για ασφαλή θωράκιση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
29 εκ.
Πλάτος:
9 εκ.
Ύψος:
32 εκ.
Βάρος:
1,73 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.