Share the story

Δοκιμάσαμε το Butcher Paper της Pit Boss με μια πέστροφα τυλιγμένη στο χαρτί!!! Η πέστροφα είναι το τέλειο ψάρι για ένα καλοκαιρινό βραδινό μπάρμπεκιου! Ψήστε το ψάρι ολόκληρο μέσα στο χαρτί και αφήστε τις φυσικές του γεύσεις να βγουν στην επιφάνεια με φρέσκα μυρωδικά, μπαχαρικά και φρέσκο ​​λεμόνι. Μόλις λίγα λεπτά στη σχάρα και είναι έτοιμο!

Αφού το στεγνώσετε απαλά με ένα χαρτί κουζίνας, τυλίξτε το σε χαρτί κρεοπωλείου Butcher Paper της Pit Boss, φτιάχνοντας ένα ωραίο "πακέτο". To χαρτί θα κρατήσει μέσα την υγρασία από τους χυμούς του ψαριού και δεν θα το αφήσει να στεγνώσει. Μέσα στο "πακέτο" μπορείτε να προσθέσετε τα μυρωδικά σας, το βούτυρο, φέτες ντομάτας και φέτες λεμονιού στην κοιλίτσα του ψαριού ή πατάτες στο πλάι, ό,τι σάς αρέσει και αφήστε το να ψηθεί!

Συστατικά
1 φρέσκια πέστροφα, 1 λεμόνι, βούτυρο, καρύκευμα, φρέσκα βότανα όπως δεντρολίβανο, εστραγκόν ή μαϊντανός, αλάτι και πιπέρι.

Θα χρειαστείτε
Χαρτί Κρεοπωλείου Pit Boss Π 45.7cm Μ 45m
Fish & Sea Rub 380gr Pit Boss

Εκτέλεση

  • Ανάβουμε την ψησταριά και ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία ή όπως συνηθίζεται, πρώτα ψήνουμε φαγητά που αντέχουν σε υψηλότερη θερμοκρασία και όταν "χαμηλώσει" η φωτιά ψήνουμε το ψάρι.
  • Πλένουμε και στεγνώνουμε την πέστροφα.
  • Τοποθετούμε το ψάρι πάνω σε ένα κομμάτι Butcher Paper της Pit Boss αρκετά μεγάλο ώστε να μπορούμε να το τυλίξουμε.
  • Την ίδια στιγμή βάζουμε φρέσκα μυρωδικά και φέτες λεμονιού και ντομάτας στην κοιλιά του ψαριού.
  • Αλατοπιπερώνουμε όσο επιθυμούμε.
  • Προσθέτουμε βούτυρο ακριβώς δίπλα στην πέστροφα.
  • Διπλώνουμε την πέστροφα μέσα στο χαρτί, δημιουργώντας ένα "πακέτο".
  • Κλείνουμε την ψησταριά και το αφήνουμε να ψηθεί απαλά. Μετά από 8 λεπτά, αναποδογυρίζουμε το πακέτο μας. Με το Butcher Paper προστατεύουμε το ψάρι και διασφαλίζουμε ότι οι χυμοί του θα μείνουν μέσα, αλλά ο καπνός από την φωτιά θα φτάσει στο ψάρι και θα του δώσει επιπλέον γεύση και άρωμα.
  • Όση ώρα ψήνεται το ψάρι, ετοιμάζουμε το συνοδευτικό σας, όπως μικρές πατάτες με μυρωδικά και μια υπέροχη φρέσκια σαλάτα.
  • Το ψάρι μας είναι έτοιμο και το τοποθετούμε στο τραπέζι, με το χαρτί ανοιχτό και τα συνοδευτικά δίπλα του.


    Καλή σας όρεξη!