Share the story

Από την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, όλοι όσοι αγαπούν το μαγείρεμα και όλο το τελετουργικό του, ονειρεύονται πότε θα έρθει η στιγμή που θα εξορμήσουν σε κήπους και μπαλκόνια για να συνεχίσουν εκεί την αγαπημένη τους μαγειρική συνήθεια. Εμείς σάς προτείνουμε απαραίτητα αξεσουάρ BBQ που θα σας βοηθήσουν στο εξωτερικό μαγείρεμα και θα σας κάνουν να μοιάζετε με πραγματικό Pitmaster!!!

Η Grill me σας προσφέρει μια εκπληκτική συλλογή από γάντια και ποδιές από βαμβάκι ή από αληθινό δέρμα που θα σας προστατέψουν από πιτσιλίσματα και καψίματα, απαραίτητα αξεσουάρ για υπαίθριο μαγείρεμα και μπάρμπεκιου. Οι χειροποίητες δερμάτινες ποδιές, διαθέτουν ρυθμιζόμενους ιμάντες στη μέση και στο λαιμό.

Οι πλάκες κοπής από ξύλο ελιάς, μπαμπού ή ίνες ξύλου, είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ για το σερβίρισμα όλων των πιάτων του μπάρμπεκιού σας, από το κόψιμο του κρέατος μέχρι την προετοιμασία της σαλάτας. Διαθέτουν, βαθιές αυλακώσεις που συλλέγουν χυμούς και λίπη ή και πόδια σιλικόνης που δεν επιτρέπουν στο ξύλο κοπής να γλιστράει καθιστώντας το πολύ χρηστικό.

Προσανάμματα και Δοχεία εκκίνησης είναι ο απαραίτητος βοηθός κάθε ψήστη και ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε το ψήσιμο. Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Διατηρήστε το κρέας και το ψάρι ζουμερά και αρωματικά τυλίγοντάς τα σε χαρτί κρεοπωλείου. Οι τρεις μεγάλες εταιρείες Βroil King, Pit Boss και NOT JUST BBQ έχουν κατασκευάσει χαρτιά κρεοπωλείου ιδανικά για σερβίρισμα φαγητού αλλά και για απευθείας ψήσιμο στη σχάρα. Το χαρτί αυτό είναι πολύ πιο υγιεινό από το παραδοσιακό αλουμινόχαρτο. Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξετε, να μαγειρέψετε και να καπνίσετε κρέατα και λαχανικά. Σε αντίθεση με το αλουμινόχαρτο, θα επιτρέψει στο φαγητό σας να αναπνεύσει και να παραμείνει τρυφερό και γευστικό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος!

Προμηθευτείτε ΟΛΑ τα απαραίτητα από τη μεγάλη συλλογή της Grill me και γίνεται ο ένας και μοναδικός PITMASTER EXPERT της παρέας!!!

Μην ξεχνάτε και τις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε ψησταριές που θα τις βρείτε Ανοιχτές και Συναρμολογημένες στο μεγάλο μας εκθεσιακό χώρο!!!