Share the story

Με τη γιορτή του πατέρα να πλησιάζει, έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση των πιο πρωτότυπων δώρων για να εκφράσουμε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη μας. Mπορεί οι μπαμπάδες να μην περιμένουν μία ημέρα το χρόνο για να τους δείξουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε, όμως αυτή η Κυριακή μάς δίνει μια πολύ καλή αφορμή για να το κάνουμε!!!

Δώρα για τον μπαμπά που λατρεύει να μαγειρεύει σε μαντέμι

Ένα δώρο που θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Τα μαντεμένια σκεύη μαγειρικής είναι γνωστά για τις εντυπωσιακές τους ιδιότητες στο μαγείρεμα αλλά και στην ανθεκτικότητά τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδους εστία, μπάρμπεκιου ή ακόμα και απευθείας πάνω στη φωτιά.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κοινά σκεύη που έχουν κάποια συνθετική αντικολλητική επίστρωση, τα μαντεμένια σκεύη είναι αντικολλητικά με εντελώς φυσικό τρόπο, που ονομάζεται seasoning. Το seasoning είναι η διαδικασία κατά την οποία το μαντεμένιο σκεύος ψήνεται με φυτικό λάδι, αποκτώντας ένα 100% φυσικό αντικολλητικό φινίρισμα.

Όσο πιο συχνά χρησιμοποιούμε ένα seasoned μαντεμένιο σκεύος, τόσο πιο πολύ ενισχύουμε την αντικολλητική του δράση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να συντηρηθεί σωστά είναι μετά το μαγείρεμα, αφού το αφήσετε για λίγο να κρυώσει, να το πλύνετε με ζεστό νερό και βουρτσάκι. Αμέσως μετά πρέπει να το στεγνώσετε καλά με πετσέτα ή χαρτί κουζίνας, και τέλος να ρίξετε μερικές σταγόνες ελαφρύ φυτικό λάδι, το οποίο πρέπει να απλώσετε καλά με χαρτί κουζίνας.

Δώρα για τον μπαμπά που λατρεύει το μπάρμπεκιου

Ο καλός ο ψήστης χρειάζεται και τα κατάλληλα εργαλεία για να αναδείξει τις ικανότητές του! Με τις ψησταριές της Weber έχετε ό,τι χρειάζεστε για κάθε μικρό ή… μεγάλο μπάρμπεκιου που κανονίζει η παρέα. Σας προσφέρουν υψηλή απόδοση και ευελιξία με σύγχρονη εμφάνιση.

Επιλέξτε τον τύπο ψησταριάς που θα ταιριάξει στον αγαπημένο σας πατέρα και ξεκλειδώστε τις δυνατότητές του.

Χαρίστε στον αγαπημένο σας ψήστη εργαλεία ψησίματος που θα του κάνουν το μαγείρεμα πολύ πιο εύκολο, ενώ τα εργαλεία για μαρινάρισμα δεν πρέπει επ ουδενί να λείπουν από τη συλλογή του!!!

Βρείτε τα πάντα για το ψήσιμο στην Grill me και μην ξεχάσετε να επωφεληθείτε και από την ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ που μπορεί να εξαργυρωθεί εντός 6 μηνών και ισχύει τόσο για αγορές στο eshop της Grill me όσο και στο φυσικό μας κατάστημα!!!

Ευτυχισμένη σε όλους γιορτή του πατέρα!!!