Share the story

Όταν τα αγαπημένα σας άτομα ξετυλίγουν με ενθουσιασμό τα δώρα τους, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο. Είτε αναζητάτε δώρα για τον σύντροφό σας, είτε για φίλους, βρείτε το τέλειο δώρο ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές για μπάρμπεκιου. Το Grill Me επέλεξε για εσάς 5 χρήσιμα δώρα που κάθε γνήσιος ψήστης θα εκτιμήσει και θα λατρέψει.

Καρυκεύματα

Αν το μπάρμπεκιου είναι τέχνη, τα καρυκεύματα είναι από τα πολυτιμότερα "υλικά" της. Κανένα πιάτο δεν είναι ίδιο χωρίς την προσθήκη καρυκευμάτων ή μιας μαρινάδας. Η Pit Boss με την νέα σειρά καρυκευμάτων έρχεται απευθείας από την Αμερική στο τραπέζι σας, για να εμπλουτίσει την γεύση του κρέατος ή του κύριου πιάτου σας δίνοντας του μια "νέα" γεύση που θα απογειώσει τους γευστικούς σας κάλυκες. Η σειρά αποτελείται από 6 υπέροχους συνδυασμούς που ταιριάζουν με όλες τις συνταγές κρεατικών, πουλερικών και θαλασσινών. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και σε άλλες συνταγές, όπως μαγειρευτά, σούπες και κοκκινιστά. Προέρχονται από αγνά υλικά της φύσης, χωρίς τεχνητά αρώματα ή συντηρητικά.

Μαντέμια 

Πριν να δημιουργηθούν όλα τα “σύγχρονα” μαγειρικά σκεύη που έχουμε στην κουζίνα μας, ο κόσμος μαγείρευε σε μαντεμένια σκεύη, δηλαδή σκεύη κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο. Ήταν αυτά τα σκεύη που έκαναν το φαγητό των παλιών “λουκούμι”. Τα μαντέμια χάρη στην ιδιαίτερη κατασκευή τους είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε είδους εστία, τζάκι, ξυλόφουρνο, χτιστό μπάρμπεκιου, ψησταριά ή ακόμα και σε ανοιχτή φλόγα. Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα ξεχωριστό δώρο που θα έχουν κυριολεκτικά για μια ζωή, καθώς τα μαντεμένια σκεύη δεν χάλανε ποτε. Χρειάζονται μόνο συντήρηση και σωστό seasoning μετά την χρήση τους.

Ιαπωνικά Μαχαίρια και Ξύλο Κοπής

Τα Ιαπωνικά μαχαίρια φημίζονται για την οξύτητα, την ποιότητα και την όμορφη δεξιοτεχνία τους. Έχουν γίνει δημοφιλή σε όλο τον κόσμο και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Είναι εντυπωσιακά, υψηλής ποιότητας με κορυφαία χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές ιαπωνικές μεθόδους κατασκευής λεπίδων τους είναι εξαιρετικά για οποιαδήποτε οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Είτε το δώρο σας απευθύνεται για έναν επαγγελματία σεφ, είτε για τον ψήστη "της καρδιάς" σας , ένα Ιαπωνικό μαχαίρι σε συνδυασμό με ένα ποιοτικό ξύλο κοπής είναι ένα χρήσιμο δώρο που θα λατρέψει.

Ηλεκτρική Σούβλα με μοτέρ

Ψησταριά χωρίς σούβλα γίνεται; Δεν γίνεται! Όλοι οι ψήστες το γνωρίζουν αυτό. Οι ηλεκτρικές σούβλες σας δίνουν την δυνατότητα να φτιάξετε μοναδικά φαγητά "σούβλας" που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. *Πριν αγοράσετε ηλεκτρική σούβλα, βεβαιωθείτε πως η ψησταριά του αγαπημένου σας διαθέτει δυνατότητα χρήσης σούβλας.

Αξεσουάρ ψησίματος

Τα αξεσουάρ ψησίματος μπορούν να ξεκλειδώσουν νέες τεχνικές ή τρόπους ψησίματος.  Το μόνο που χρειάζεται είναι τα κατάλληλα εργαλεία που θα μετατρέψουν τη βεράντα ή τον κήπο σε μια πλήρως λειτουργική υπαίθρια κουζίνα. Εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία του Grill Me σε θερμόμετρα, γάντια και ποδιές, καλύμματα ψησταριών και αξεσουάρ καπνίσματος.