Share the story

Η μαντεμένια ψησταριά της Lodge Sportsman's Grill σε στυλ hibachi, επέστρεψε καλύτερη από ποτέ! Έχοντας ενταχθεί για πρώτη φορά στην οικογένεια προϊόντων της Lodge το 1993, σύντομα κέρδισε την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση των καταναλωτών της.

Ένας καινοτόμος, βελτιωμένος σχεδιασμός
Με μια βελτιωμένη σχεδίαση που αποτελείται από μόνο τέσσερα μέρη, η ψησταριά Sportsman's Pro Cast Iron Grill προσφέρει άνετη συναρμολόγηση που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το ψήσιμο σε χρόνο μηδέν. Ακριβώς όπως όλα τα μαντεμένια μαγειρικά σκεύη, η Lodge καρύκευσε αυτή τη σχάρα στο χυτήριο της, καθιστώντας την εύκολη στη φροντίδα και έτοιμη για χρήση όποτε εσείς το θελήσετε.

Αφαιρούμενη σχάρα και συρτάρι στάχτης
Η αφαιρούμενη σχάρα κάνει άνετη την τοποθέτηση των κάρβουνων. Το συρόμενο συρτάρι γλιστράει στις ράγες για ομαλή αφαίρεση της στάχτης και ευκολότερο καθαρισμό. Σύμφωνα με τον σεφ Kris της Lodge, το να μπορείς να προσθέτεις κάρβουνα και να απομακρύνεις τα υπολείμματα τόσο αποτελεσματικά σημαίνει τελικά ότι «μπορείς να ταΐσεις τους ανθρώπους πιο γρήγορα».

Διπλοί αεραγωγοί
Οι διπλοί αεραγωγοί σε κάθε πλευρά της ψησταριάς δημιουργούν ένα εγκάρσιο ρεύμα που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη ροή του αέρα και να ελέγχετε τη θερμότητα πιο ομοιόμορφα, καθώς μαγειρεύετε από άκρη σε άκρη της ψησταριάς. Να θυμάστε, όσο περισσότερο οξυγόνο εισέρχεται, τόσο πιο ζεστή θα είναι η φωτιά. Αφήστε τους αεραγωγούς ανοιχτούς όταν μαγειρεύετε φαγητά γρήγορου ψησίματος όπως χοιρινές μπριζόλες, ψάρια που απαιτούν υψηλή θερμοκρασία πάνω από 450°F. Για μπιφτέκια, λαχανικά και πιο χοντρά κομμάτια κρέατος, αφήστε τα ανοίγματα μέχρι τη μέση για να επιτύχετε μια μέτρια προς υψηλή θερμότητα από 375°F έως 425°F. Διατηρήστε τις οπές εξαερισμού ως επί το πλείστον κλειστές σε θερμοκρασίες μεταξύ 300°F και 375°F για το ψήσιμο του ψωμιού και χαμηλώστε τη θερμοκρασία σε πιο χοντρά κομμάτια κρέατος για να επιτύχετε την επιθυμητή εσωτερική ψησταριά.

Ας ετοιμαστούμε για ψητό!
Ξεκινήστε τοποθετώντας τη σχάρα από χυτοσίδηρο σε μια ανθεκτική, μη εύφλεκτη επιφάνεια και χρησιμοποιήστε τα δύο κλειστά μπουλόνια για να στερεώσετε το μπολ της ψησταριάς στη βάση χρησιμοποιώντας ένα πλακέ κατσαβίδι και ένα ρυθμιζόμενο μισοφέγγαρο για να κρατήσετε τα παξιμάδια στη θέση τους. Το Sportsman's Pro βελτιώθηκε προσεκτικά με μια αφαιρούμενη σχάρα σχάρας που κάνει την φόρτωση κάρβουνων βολική, καθώς και με διπλούς αεραγωγούς και ένα συρτάρι στάχτης που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη ροή του αέρα και να ελέγχετε τη θερμότητα καθώς μαγειρεύετε. Σύρετε το συρτάρι στάχτης πάνω στις ράγες μέσα στη βάση της ψησταριάς και φορώντας μαγειρικά γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε ένα δοχείο εκκίνησης για να ανάψετε τα κάρβουνα.

Εάν ανάβετε κάρβουνα απευθείας στο Sportsman's Pro, προσαρμόστε το συρτάρι στάχτης στην ανοιχτή θέση. Αυτό θα επιτρέψει τη μέγιστη ροή αέρα για να βοηθήσει τα κάρβουνα να αναφλεγούν πιο ομοιόμορφα.

«Το Sportsman's Pro έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργήσει μια υπέροχη εμπειρία σε εξωτερικούς χώρους. Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι το συρόμενο συρτάρι στάχτης, το οποίο διαθέτει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα: Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το σύστημα δύο αεραγωγών, το οποίο παρέχει μια ωραία, ομοιόμορφα θερμαινόμενη επιφάνεια μαγειρέματος. Και δεύτερο, το να αφαιρέσετε το συρτάρι για να αδειάσετε τη στάχτη μετά το μαγείρεμα, δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό!».

Kelly, Senior Product Manager στο Lodge

Tags: