Share the story

Αν το μπάρμπεκιου είναι τέχνη, τα καρυκεύματα είναι από τα πολυτιμότερα "υλικά" της. Κανένα πιάτο δεν είναι ίδιο χωρίς την προσθήκη καρυκευμάτων ή μιας μαρινάδας. Η Pit Boss με την νέα σειρά καρυκευμάτων έρχεται απευθείας από την Αμερική στο τραπέζι σας, για να εμπλουτίσει την γεύση του κρέατος ή του κύριου πιάτου σας δίνοντας του μια "νέα" απαράμιλλη γεύση που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

Η χρήση των καρυκευμάτων είναι μια αρχαία συνήθεια στη διατροφή των ανθρώπων. Χρησιμοποιούνται εδώ και εκατοντάδες χρόνια ως ένας τρόπος για να προσθέσουν γεύση στο φαγητό, ενώ παράλληλα μαλακώνουν το κρέας. Πρόκειται για αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά που προσθέτουν γεύση, χρώμα και πικάντικες νότες στο ψητό κρέας, το ψάρι και τα λαχανικά.

6 υπέροχα καρυκεύματα με αγνά υλικά, χωρίς γλουτένη

H Pit Boss φέρνει το θρυλικό μπάρμπεκιου της Αμερικής μέσα από 6 υπέροχους συνδυασμούς που θα απογειώσουν τις γαστρονομικές σας δημιουργίες. Αν ανήκετε σε αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους και αποφεύγετε την γλουτένη, τα καρυκεύματα αυτά είναι η λύση εξ ουρανού. Τα 6 υπέροχα μείγματα Chicken Poultry, Chophouse Steak Rub, Fish & Sea, Kansas City, Lonestar Beef & Brisket και Sweet Heat Rub θα ταιριάξουν απόλυτα με όλες τις συνταγές κρεατικών, πουλερικών και θαλασσινών. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και σε άλλες συνταγές όπως μαγειρευτά, σούπες και κοκκινιστά. Προέρχονται από αγνά υλικά της φύσης, χωρίς τεχνητά αρώματα ή συντηρητικά.

  • Chicken & Poultry: Ένα απολαυστικό μείγμα από σκόρδο, κρεμμύδι και λεμόνι για να συνοδεύσετε συνταγές κοτόπουλου, γαλοπούλας και άλλες συνταγές πουλερικών.
  • Chophouse Steak: To ακαταμάχητο άρωμα από κρεμμύδι, σκόρδο και χοντρό αλάτι συνδυάζεται στην τέλεια ισορροπία για να καρυκεύσετε μπριζόλες ή βόειο κρέας.
  • Fish & Sea: Λεμόνι, σκόρδο και κρεμμύδι συνθέτουν ένα υπέροχο μείγμα για θαλασσινά. Έχει αλμυρή γεύση και θα ενισχύσει τις φυσικές γεύσεις των θαλασσινών σας.
  • Kansas City: H πετυχημένη φόρμουλα που θα σας ταξιδέψει στο θρυλικό Kansas City! Κλασσική και πιπεράτη γεύση που ταιριάζει πραγματικά με όλα, είτε συνταγές κρεατικών, είτε πουλερικών. Οι πιο τολμηροί θα το δοκιμάσουν ακόμα και σε σούπα!
  • Lonestar Beef & Brisket: Αλάτι, πιπέρι και πάπρικα πρωταγωνιστούν στο καρύκευμα αυτό για ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα στο ψαρονέφρι σας. Νόστιμο επίσης, σε συνταγές χοιρινού, καπνιστές φτερούγες κοτόπουλου και μοσχαρίσια παϊδάκια.
  • Sweet Heat: Η μελάσα και ο εκλεκτός αλεσμένος καφές δίνουν σε αυτό το καρύκευμα μια νόστιμη και πραγματικά μοναδική γεύση! Τρίψτε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του κρέατος πριν το ψήσετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καρυκεύσετε το κρέας ή σε μαρινάδα για βόειο κρέας, χοιρινό και πουλερικά. Αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει!

Ψήστε σαν επαγγελματίας και αφήστε τους όλους να αναρωτιούνται πως το φτιάξατε. Είναι εντυπωσιακό πόσο μπορεί να αλλάξει ο αρωματικός και γευστικός χαρακτήρας του φαγητού σας με την προσθήκη ελάχιστων γραμμαρίων των πετυχημένων καρυκευμάτων της Pit Boss. Να θυμάστε το καλό φαγητό γίνεται καλύτερο με το καρυκεύματα της Pit Boss.

Tags: