Share the story

Οι ψησταριές που λειτουργούν με καύσιμη ύλη το πέλλετ είναι η ανερχόμενη δύναμη στη βιομηχανία του ψησίματος για να ψήνετε σαν επαγγελματίες. Λειτουργούν μέσω ενός κοχλία που σπρώχνει τα σφαιρίδια σκληρού ξύλου (πέλλετ) από το δοχείο πέλλετ, προς στο σημείο καύσης μέσα στη ψησταριά και κάτω από τη σχάρα. Όσο υψηλότερη είναι η καθορισμένη θερμοκρασία, τόσο περισσότερα πέλλετ διανέμονται. Στη συνέχεια, με το σύστημα ανάφλεξης ανάβουν τα πέλλετ και ένας ανεμιστήρας διασπείρει τον ζεστό αέρα, μαγειρεύοντας ομοιόμορφα το φαγητό, μέσα στη ψησταριά.

Οι ψησταριές πέλλετ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε την καταπληκτική γεύση του ξυλόφουρνου, χωρίς κόπο αλλά και χωρίς κάπνα. Μετά τα πρώτα 3 λεπτά έναρξης και ανάφλεξης, το υπόλοιπο ψήσιμο γίνεται χωρίς καθόλου καπνό και με υπόλειμμα στάχτης, μόνο ελάχιστα ml που αντιστοιχούν το πολύ, σε μια κουταλιά της σούπας. Το αποτέλεσμα του ψησίματος με πέλλετ δίνει στο φαγητό σας πραγματικά έντονη γεύση ξύλου. Ψήστε κρέας, ψάρι, λαχανικά, φουρνίστε πίτσες και ψωμί, μαγειρέψτε με κατσαρόλα, καπνίστε σολωμό, αφήστε τη φαντασία σας και την όρεξή σας ελεύθερη να δημιουργήσει.

Αλλά προχωρήστε ένα βήμα ακόμα. Γίνεται ο σεφ της παρέας διαλέγοντας το κατάλληλο άρωμα πέλλετ! Ναι, καλά καταλάβατε! Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο άρωμα πέλλετ που ταιριάζει και αναδεικνύει τη γεύση του φαγητού σας.

Αγαπημένα υλικά της φύσης, δένουν απόλυτα, δίνοντας το άρωμά τους στο πέλλετ ψησίματος. Φρούτα, ξύλο κερασιού ή μήλου, σας επιτρέπουν να πετύχετε γλυκιά γεύση στο φαγητό ενώ τα πιο τολμηρά αρώματα όπως το hickory και το whiskey δίνουν μια πιο ισχυρή και πικάντικη καπνιστή γεύση.

APPLE BLEND: Τα Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου Μήλο (Apple) είναι το μείγμα για όλες τις ανάγκες κάπνισης. Η γεύση είναι ήπια και φρουτώδης με λεπτή γλυκύτητα που έχει καλύτερη γεύση με πουλερικά, χοιρινό, θαλασσινά και αρνί.
Τα Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου Apple διαθέτουν 100% φυσικό ξύλο μηλιάς χωρίς πρόσθετα αρώματα, σπρέι, χημικές ουσίες ή κόλλες.
Ζήστε την καθαρή, τραγανή και καπνιστή γεύση των Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου Apple.

CHARCOAL BLEND: Τα Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου Charcoal Blend προσφέρουν το τολμηρό άρωμα ξύλου βελανιδιάς με τη στιβαρή, κλασική γεύση του καπνιστού από κάρβουνο. Είναι η τέλεια επιλογή για να συνδυάσετε τις καλύτερες γεύσεις στην υπαίθρια μαγειρική. Χρησιμοποιήστε αυτό το πανίσχυρο μείγμα για να εμπλουτίσετε τις πεντανόστιμες γεύσεις βόειου κρέατος, χοιρινού κρέατος, πουλερικών ή κυνηγιού.
Όλα τα πέλλετ σκληρού ξύλου της Pit Boss είναι κατασκευασμένα στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικό ξύλο μη κωνοφόρων, τα πέλλετ μη κωνοφόρου της Pit Boss προσφέρουν πραγματική, γεύση ξύλου που είναι 100% απαλλαγμένη από αρώματα σπρέι, κόλλα, τεχνητές γεύσεις ή χημικά.

CHERRY BLEND: Τα Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου Κερασιάς (Cherry) είναι το μείγμα για όλες τις ανάγκες κάπνισης. Η γεύση είναι ελαφρώς γλυκιά με έναν υπαινιγμό τάρτας δίνοντας στα ελαφριά κρέατα σας όπως κοτόπουλο, αρνί και ψάρι μια ρόδινη απόχρωση που είναι ασύγκριτη στην εμφάνιση και τη γεύση. Τα Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου Cherry διαθέτουν 100% φυσικό ξύλο κερασιάς χωρίς πρόσθετα αρώματα, σπρέι, χημικές ουσίες ή κόλλες.
Kαθαρή, τραγανή και καπνιστή γεύση των Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου Cherry.

COMPETITION BLEND: Το Competition Blend είναι ένα πολύπλοκο αλλά επιλεγμένο μείγμα που είναι ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οτιδήποτε. Δεν υπάρχουν τεχνητές γεύσεις, αρώματα ψεκασμού, κόλλες ή χημικές ουσίες: Τα Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου είναι 100% φυσικά. Με προέλευση όλη τη Βόρεια Αμερική, το ακατέργαστο ξύλο μας κάνει για ένα ανώτερο τελικό προϊόν. Η εφαρμογή υψηλής πίεσης στο πριονίδι κατά τη διάρκεια της παραγωγής αναγκάζει το φυσικό χυμό στο ξύλο να δέσει τα πέλλετ μαζί με μια γεύση που είναι μοναδική σε κάθε μείγμα.

HICKORY BLEND: Τα Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου αγριοκαρυδιάς (Hickory) παράγουν μια ισχυρή και καπνιστή γεύση που είναι ιδανική για βόειο κρέας, χοιρινό, πουλερικά και λαχανικά. Δεν υπάρχουν τεχνητές γεύσεις, αρώματα ψεκασμού, κόλλες ή χημικές ουσίες: Τα Pit Boss πέλλετ σκληρού ξύλου είναι 100% φυσικά. Με προέλευση όλη τη Βόρεια Αμερική, το ακατέργαστο ξύλο μας κάνει για ένα ανώτερο τελικό προϊόν. Η εφαρμογή υψηλής πίεσης στο πριονίδι κατά τη διάρκεια της παραγωγής αναγκάζει το φυσικό χυμό στο ξύλο να δέσει τα πέλλετ μαζί με μια γεύση που είναι μοναδική σε κάθε μείγμα.

WHISKEY BARREL BLEND: Γλυκό και καπνιστό με αρωματικό χτύπημα. Ένα εξαιρετικό μείγμα 100% βελανιδιάς και τέλειο για όλα τα κόκκινα κρέατά σας. Χωρίς τεχνητές γεύσεις, αρώματα από σπρέι, κόλλες ή χημικά. Παράγουν μεγαλύτερη θερμότητα και αφήνουν λιγότερα κατάλοιπα όταν καίγονται. Τα πέλλετ είναι εύχρηστα, με υπέροχη γεύση και εντελώς φυσικά, αναγκάζοντας τους φυσικούς χυμούς στο ξύλο να συνδέσουν τα πέλλετ μεταξύ τους.
Το ακατέργαστο ξύλο μας προέρχεται από τη Βόρεια Αμερική για να δημιουργηθεί ένα ανώτερο προϊόν.
Αποκτήστε τολμηρό, ισχυρό άρωμα που λειτουργεί για όλες Μεγαλύτερες, Τις Θερμότερες, Τις Βαρύτερες ανάγκες ψησίματος και κάπνισης με τα πέλλετ σκληρού ξύλου Whiskey Barrel της Pit Boss.

Για την κατασκευή πέλλετ ΔΕΝ κόβονται έξτρα δέντρα. Τα δέντρα αυτά καλλιεργούνται με αποκλειστικό σκοπό να μεγαλώσουν για να γίνουν πέλλετ.