Συνταγή για μπέργκερ με "τραβηγμένο" χοιρινό και σάλτσα Heinz Bulls Eye Sweet Whiskey 300ml
Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 5 ώρες
Μερίδες: 4
Θα χρειαστείτε:
Σάλτσα: https://rb.gy/wvvwrm
Καρυκεύματα: https://rb.gy/3bflae
Εργαλεία: https://rb.gy/a3lbez
Υλικά:
- 800 γρ Χοιρινή σπάλα
- 1 Heinz Bulls Eye Sweet Whiskey 300ml
- 1 Λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 1/2 κ.γ αλάτι
- 1/2 κ.γ μαύρο πιπέρι
- 1/2 κ.γ καπνιστή πάπρικα
- 1/2 κ.γ σκόνη σκόρδου
- 1/2 φλ νερό
- 1/2 Κόκκινη πιπεριά
- 1/4 Λευκό λάχανο
- 1/4 Μωβ λάχανο
- 1 Καρότο
- 1/4 Αγγούρι
- 100 γρ Μαγιονέζα
- 1/4 Λευκό κρεμμύδι
Βήμα 1
Τποθετήστε όλα τα υλικά για το χοιρινό κρέας σε σιγανή φωτιά, ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα και ψήστε στους 90°C για 5 ώρες.
Βήμα 2
Μετά από 5 ώρες, χρησιμοποιήστε τις πιρούνες για να τραβήξετε το χοιρινό.
Βήμα 3
Βάλτε το σε δυνατή φωτιά και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και αφήστε το στην άκρη.
Βήμα 4
Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα υλικά της λαχανοσαλάτας (τριμμένα ή ψιλοκομμένα, εσείς αποφασίζετε) με τη μαγιονέζα και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 5
Φρυγανίστε τα ψωμάκια σας και βάλτε ανάμεσα λαχανοσαλάτα και μετά το χοιρινό κρέας και προσθέστε επιπλέον Sweet Whisky Bull's Eye BBQ.
Καλή απόλαυση!!!