Share the story

Αν είστε κάτοχος ενοικιαζόμενων δωματίων ή AIRBNB σας έχουμε την ιδανική λύση για επικά καλοκαιρινά ψησίματα. Ταιριάζουν τέλεια και σε σκάφη αναψυχής!

Το να προσφέρετε μια ψησταριά στο κατάλυμά σας ανεβάζει το κύρος και τις κρατήσεις!

Δυστυχώς οι ενοικιαστές έχουν την τάση να μην καθαρίζουν... Με τις ψησταριές Plancha της Pit Βoss λύνεται. Επιπλέον διαθέτουν:

  1. Πανεύκολο καθαρισμό απλά με νερό
  2. Μηδενικές αναφλέξεις και άρα κινδύνους για το σπίτι
  3. Πανεύκολο χειρισμό και από μη γνώστες
  4. Ετοιμάζουμε οποιοδήποτε γεύμα από πρωινό ως ψητά με ταχύτητα και ευκολία.
  5. Με δική τους βάση ή με τοποθέτηση σε ένα πάγκο ή τραπέζι
  6. Με καπάκι για να είναι πάντα καθαρές

Ένα BBQ, μπορεί να είναι η καλύτερη αφορμή, για να μαζευτεί η οικογένεια κι η παρέα, γύρω από ένα τραπέζι και να μοιραστεί στιγμές απόλαυσης. Οι συναθροίσεις γύρω από ένα ψητό είναι μια από τις πανανθρώπινες θεμέλιες λίθους της κοινωνίας, που μέχρι σήμερα λατρεύουμε να οργανώνουμε. Και τώρα ήρθε επιτέλους η εποχή να βγάλουμε ξανά ψησταριές, σχάρες και τσιμπίδες σε μπαλκόνια και αυλές και να καλέσουμε φίλους και συγγενείς για  μπάρμπεκιου.

Οι ψησταριές plancha "πλατό" της Pit Boss είναι η νέα τάση στο ψήσιμο που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε μεγάλες ποσότητες φαγητών χωρίς αναφλέξεις, νόστιμα και υγιεινά με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν χρειάζεται να ψάξετε για ξύλα, δεν ανάβετε φωτιά, δεν περιμένετε, δεν ετοιμάζετε τα κάρβουνα, δεν ζεσταίνεστε, δεν καίγεστε... Αν είστε το άτομο που ετοιμάζει τη φωτιά, ξέρετε ακριβώς σε τι αναφερόμαστε!

Ετοιμάστε όλα σας τα γεύματα. Διοργανώστε γευστικές βραδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Ανάβοντας την plancha, μέσα σε 5-10 λεπτά μαγειρεύετε σαν πραγματικοί σεφ, χωρίς να υποφέρετε την κολασμένη ζέστη από τη χόβολη, πίνοντας το ποτά σας και κουβεντιάζοντας με την οικογένεια σας. Επιτρέπουν την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση της θερμοκρασίας περιστρέφοντας το κουμπί αερίου. Μπορείτε να μαγειρέψετε δίπλα στο τραπέζι, δίπλα στους καλεσμένους σας, καθώς δεν εκπέμπουν την αφόρητη θερμότητα των μπάρμπεκιου, μπορείτε να σταθείτε κοντά της και να μαγειρέψετε μαζί με όλη την παρέα σας.

Γρήγορη, υγιεινή, νόστιμη και καθαρή, η εξωτερική ψησταριά του μέλλοντος.

Οι ψησταριές Plancha της Pit Boss θα αντικαταστήσουν πλήρως την οικιακή κουζίνα. Μαγειρέψτε νόστιμα και με λίγα λιπάρα. Πως; Λίγο λάδι ή βούτυρο αρκούν για να ετοιμάσετε πεντανόστιμα γεύματα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Εκτός από υγιεινό, το ψήσιμο στη plancha είναι πάνω από όλα νόστιμο! Τα τρόφιμα διατηρούν τους δικούς τους φυσικούς χυμούς και όλη η γεύση συμπυκνώνεται στο εσωτερικό.

Για όσα άτομα και αν μαγειρεύετε η Pit Boss με 2, 3, 4 ή 5 καυστήρες θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας. Η ευκολία στο τηγάνισμα αυγών, το ψήσιμο των burgers, πρωτεϊνών αλλά και λαχανικών είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Γρήγορο και εύκολο καθάρισμα

Αφού τελειώσετε το μαγείρεμα, ρίξτε παγάκια στην επιφάνεια της plancha όσο είναι ακόμα καυτή και θα εκπλαγείτε με τα θεαματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να ξύσετε τα πιο επίμονα λίπη και βοηθήστε τον πάγο να φτάσει σε όλες τις γωνίες καθαρίζοντας ολόκληρη την πλάκα. Αν είστε από αυτούς που αναβάλλουν το καθάρισμα για την επόμενη ημέρα, με ζεστό σαπουνόνερο και την βοήθεια της σπάτουλας μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά την ψησταριά σας. Στεγνώστε καλά και αλείψτε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού για να την προστατέψετε μέχρι να την χρησιμοποιήσετε ξανά.

Ασφάλεια πάνω απ'όλα. Ψήστε χειμώνα καλοκαίρι χωρίς αναφλέξεις

Η Pit Boss εγγυάται την ασφάλεια σας και είναι φιλική για χρήση ακόμα και τις πιο θερμές καλοκαιρινές ημέρες. Ψήστε με ασφάλεια χωρίς αναφλέξεις, χωρίς αφόρητη ζέστη όπως θα γινόταν σε μια ψησταριά κάρβουνου, όπου θα χρειαζόταν να είστε από πάνω διαρκώς για να ελέγχετε την θερμοκρασία. Οι ψησταριές πλατό της Pit Boss έχουν σχεδιαστεί για να περνάτε καλά και να απολαμβάνετε όπως ποτέ άλλοτε το φαγητό.

Εάν έχετε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή AIRBNB, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ειδικές τιμές.

Kλεισθένους 291
Γέρακας, Αττικής
210 6095878