Η σάλτσα Chimichurri είναι η πιο διάσημη αργεντίνικη σάλτσα!!! Είναι ιδανική για να συνοδέψετε ψητό κρέας στο BBQ, ή να φτιάξετε με αυτή τα πιο ευφάνταστα και γευστικά σάντουιτς, απλώνοντας τη πάνω σε ψημένο κρέας ή σε λουκάνικο.
Διαδικασία
- Ψιλοκόψτε το μαϊντανό, τον κόλιανδρο, το σκόρδο και βάλτε τα μέσα στο μπλέντερ.
- Περιχύστε με ελαιόλαδο και ξύδι.
- Προσθέστε τη ρίγανη, το αλάτι και το μπούκοβο (προαιρετικό).
- Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και η σάλτσα σας είναι έτοιμη!
- Μεταφέρετε σε μπολ και σερβίρετε συνοδεύοντας ψητό κρέας ή φτιάξτε απλά και γρήγορα το πιο ωραίο σάντουιτς.
Δείτε το βιντεάκι και καλή επιτυχία !!!