Weber Καθαριστικό Σπρέι για Εμαγιέ 300ml

Weber
WEBER Enamel Cleaner 300ml Καθαριστικό για ΕμαγιέWEBER Enamel Cleaner 300ml Καθαριστικό για Εμαγιέ
15,90 €
Το καθαριστικό για εμαγιέ WEBER Enamel Cleaner 300ml βοηθά στον αποτελεσματικό καθαρισμό της ψησταριάς σας. Απομακρύνετε επίμονα λίπη και σκληρούς λεκέδες.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 15.9 πόντους ή 0.8€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 17684
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Δείξτε στην ψησταριά σας αγάπη και φροντίδα και κάντε τις εμαγιέ επιφάνειες της να λάμπουν ενώ ξεκινάτε το μαγείρεμά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όταν η ψησταριά σας είναι κρύα, απλώς ψεκάστε το εσωτερικό και το εξωτερικό της με το αποτελεσματικό καθαριστικό WEBER Enamel Cleaner 300ml για εμαγιέ και σκουπίστε το.

Βοηθάει να διαλυθούν τα λίπη και οι βρωμιές και κάνει την ψησταριά σας να λάμπει σαν καινούργια.

Το σπρέι είναι κατάλληλο για το εσωτερικό και το εξωτερικό της ψησταριάς και διασφαλίζει καθαρισμό χωρίς γραμμές και λεκέδες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
8 εκ.
Πλάτος:
6 εκ.
Ύψος:
25 εκ.
Βάρος:
0,41 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: