GRAINS OF PARADISE PEPPER GUINEA TETTIX 30gr

TETTIX
GRAINS OF PARADISE PEPPER GUINEA 30grGRAINS OF PARADISE PEPPER GUINEA 30gr
2,70 €
Πιπέρι Γουινέας με νότες εσπεριδοειδών και πικάντικη γεύση
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 2.7 πόντους ή 0.14€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 02751
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πιπεράτη, γεμάτη γεύση από εσπεριδοειδή, με ίχνη από κάρδαμο και τζίντζερ, κερδίζει σιγά σιγά τις εντυπώσεις στη μαγειρική. Τρίψτε πάνω από οποιοδήποτε πιάτο όπου κανονικά θα αλέθατε απλό μαύρο πιπέρι για να προσθέσετε αυτό το υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα! Με το Grains of Paradise, η γεύση των μπαχαρικών είναι ευχάριστα μετριασμένη, ώριμη, με γεύσεις που θυμίζουν γιασεμί, φουντούκι, βούτυρο και εσπεριδοειδή.

Ιδανικό για ψητά λαχανικά, μια εξαιρετική επιλογή για τους vegans ή γενικά τους λάτρεις των λαχανικών. Επίσης οι κόκκοι του GRAINS OF PARADISE PEPPER GUINEA 30gr χρησιμοποιούνται συνήθως για να αναδείξουν τη γεύση του ψαριού. Απλώς αλέστε το και χρησιμοποιήστε τα στο επόμενο γεύμα σας με σολομό και μπρόκολο. Στο κρέας, δοκιμάστε το με αρνί. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,04 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.