CAYENNE PEPPER MIX TETTIX 30gr

TETTIX
CAYENNE PEPPER MIX 30grCAYENNE PEPPER MIX 30gr
1,70 €
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 1.7 πόντους ή 0.09€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 00373
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πιπέρι καγιέν δεν προέρχεται από κάποιο φυτό της οικογένειας των πιπεριδών.

Πρόκειται για τον αποξηραμένο και κονιορτοποιημένο καρπό μιας από τις πολλές ποικιλίες του γένους των Καψικών (Capsicum), που ανήκει στην ίδια οικογένεια με τη ντομάτα και τη μελιτζάνα. Η πιπεριά καγιέν, του είδους Capsicum frutencens (Καψικόν το θαμνώδες), που κατάγεται από τη νότια Αμερική, πήρε το όνομά της από την πρωτεύουσα της γαλλικής Γουϊάνας και, όπως τα υπόλοιπα φυτά του είδους της, έγινε γνωστή στην Ευρώπη μετά την περίοδο των μεγάλων εξερευνήσεων.

Ο καρπός ώριμος είναι επιμήκης, με ζωηρό κόκκινο χρώμα.

Έχει υφή πούδρας, με κόκκινο-κεραμιδί χρώμα. Το άρωμά του στην αρχή θυμίζει πάπρικα, ενώ μετά αναπτύσσει ένα πιο πλούσιο και σύνθετο αρωματικό αποτέλεσμα, με φρουτώδεις, πικάντικες αλλά και καπνιστές νότες. Ταιριάζει με ψητά κρέατα, ψάρια και κόκκινες σάλτσες, με την προϋπόθεση βέβαια ότι προτιμάτε τις πικάντικες γεύσεις, διότι η επίγευσή του είναι θερμή, με ένα κάψιμο που απλώνεται αργά στο στόμα και μένει για ώρα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,04 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.