RED HAWAIAN SALT TETTIX 30gr

TETTIX
RED HAWAIAN SALT 30grRED HAWAIAN SALT 30gr
2,20 €
Το Κόκκινο Αλάτι Χαβάης RED HAWAIAN SALT TETTIX 30gr ταιριάζει με όλα τα ψητά κρέατα και ειδικά με τις χοιρινές μπριζόλες.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 2.2 πόντους ή 0.11€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 00393
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το κόκκινο αλάτι Χαβάης, (red Hawaiian salt), προέρχεται από ηφαιστειακή λάβα και αποκτά αυτό το έντονο χρώμα τερακότας (κεραμιδί) από την ανάμειξη του πηλού που βγαίνει από το ηφαίστειο. 

Είναι ένα αγνό ορυκτό αλάτι, που δεν υποβάλλεται σε διαδικασίες καθαρισμού και διοχετεύεται στην αγορά χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. 

Έχει ιδιαίτερη γεύση και ταιριάζει με όλα τα ψητά κρέατα και ειδικά με τις χοιρινές μπριζόλες. Εμπλουτίζει τις κρύες αλλά και τις ζεστές σαλάτες με ωραία γεύση και τραγανή υφή.

Μπορείτε να το ενσωματώσετε στην καθημερινή σας διατροφή αφού θεωρείται το πλέον ευεργετικό αλάτι για δίαιτες αποτοξίνωσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,04 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.