GOURMET PINK INCA PERUVIAN SALT TETTIX 30gr

TETTIX
GOURMET PINK INCA PERUVIAN SALT 30grGOURMET PINK INCA PERUVIAN SALT 30gr
2,40 €
Οι εντυπωσιακές αλυκές του Περού, ονομάστηκαν "Ιερά Δάκρυα" από τους Ίνκας που θεωρούσαν ότι οι κρύσταλλοι άλατος ήταν τα δάκρυα των προγόνων τους
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 2.4 πόντους ή 0.12€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 00390
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To περουβιανό ροζ αλάτι, εξάγεται από τα αρχαία χρόνια, πριν ακόμη από τους Ίνκας. Είναι το αποτέλεσμα της εξαέρωσης του αλμυρού νερού ενός υπόγειου ρεύματος, το οποίο αφήνει πίσω του το αλάτι. Τo εξαιρετικά αλμυρό νερό ρέει στο υπόγειο ρεύμα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι ένα φυσικό προϊόν απαλλαγμένο από κάθε είδους πρόσθετο το οποίο περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο και ψευδάργυρο. Οι Ίνκας πιστεύουν ότι οι κρύσταλλοι άλατος είναι τα δάκρυα των προγόνων τους. Το έντονο λευκό, σαν χαραγμένο με κιμωλία, κυριαρχεί πάνω στο καφετί της πλαγιάς, δίνοντας μια απόκοσμη αίσθηση πολικού τοπίου, καθώς η κρούστα του αλατιού μοιάζει με πάγο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,04 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.