PEPPER RED ESPELETTE FRANCE TETTIX 30gr

TETTIX
PEPPER RED ESPELETTE FRANCE 30grPEPPER RED ESPELETTE FRANCE 30gr
6,40 €
Κόκκινο πιπέρι που παράγεται στο χωριό Εσπελέτ, στη χώρα των Βάσκων, με μέτρια καυστικότητα
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 6.4 πόντους ή 0.32€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 02907
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το κόκκινο πιπέρι PEPPER RED ESPELETTE FRANCE 30gr προέρχεται από την ποικιλία πιπεριάς Gorria, που ανήκει στο είδος Capsicum annuum και καλλιεργείται στην περιοχή των Βάσκων από τον 16ο αιώνα. Το πιπέρι της Εσπελέτ κατοχυρώθηκε, το 2000, ως προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ). Η καυστικότητά του θεωρείται μέτρια, στο ίδιο επίπεδο με το μαύρο πιπέρι. Έχει έντονο φρουτώδες άρωμα και για αυτό 1-2 κουταλάκια, σε μια κατσαρόλα 4 ατόμων, αρκούν για να γίνει αισθητό. Ο ήπιος γευστικά και έντονος αρωματικά χαρακτήρας του τονίζει τη λεπτή γεύση των ωμών ή των αχνισμένων θαλασσινών. Ενισχύει τις άτονες, αρωματικά και γευστικά, πολύχρωμες πιπεριές. Χρησιμοποιείται ως γευστική αντίστιξη σε πιάτα ζυμαρικών ή ρυζιού. Ταιριάζει πολύ με την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το μπαχάρι και το κάρδαμο, δημιουργώντας ένα απίθανο μείγμα!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,04 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.